одмвр русе лого полиция мвр

Разкриха извършителя на няколко домови кражби в Сливо поле

Служители на РУ – Сливо поле са разкрили извършител на домови кражби. В районното управление в гр. Сливо поле са постъпили няколко сигнала за проникване и кражби от имоти в града, извършени през месеците април, май и началото на юни. Обект на посегателствата са били имоти – къщи, гаражи и други помещения, които към момента на извършване на деянията са били необитаеми.

При извършените огледи на място служителите на реда са изяснили, че в имотите било прониквано след взломяване на прозорци и врати.  Предмети на кражбите са станали различни ел. машини и инструменти, битова техника, домашно имущество, алкохол и други. 

Във връзка с документираното разследващите са образували досъдебни производства и е започнало разследване на кражбите. В хода на проведените оперативно-издирвателни мероприятия сливополските полицаи са установили като автор на извършените престъпления 43-годишен мъж, местен жител, известен на правораздавателните органи, като са намерени и някои от откраднатите вещи. Работата по разследването продължава по образуваните дознания.

Сподели:

Още новини от деня