бутонки футбол

Разликата при спортните дрехи и обувки New Balance

Спортно Облекло New Balance

Какво е усещането да носите дрехи на New Balance? Винаги е трудно да избираш облекло онлайн, без да си сигурен в размера или как се усеща.

Как е размера?

Дрехите отговарят на размера, например среден М размер в горната, и в долната част и прилягането е перфектно.

Тениската New Balance Impact е изрязана до атлетична форма, която наистина позволява да се движи с тялото ви, а що се отнася до шортите, има 5″ вариация, но има и 7″ за тези, които харесват по-голяма дължина.

Това е тениска за ефективност, така че където и да ви отведе тренировката, Impact Tee ще ви донесе резултати. Носейки я като един слой в мек ден, тениската беше проветрива и не оставаше да носите потна тениска след първия километър, несъмнено благодарение на технологията NB DRYx, която извлича влагата от тялото.

Що се отнася до късите панталони New Balance Impact, те се държаха (буквално и преносно) наистина добре. Нямаше никакво ограничение в движенията и нямах зони на дразнене, което може да бъде рядко срещано явление за късите панталони за бягане.

Кое е уникалното на тези продукти? 

Най-силната страна е, че без съмнение и двата артикула, както и много други от гамата на New Balance, отговарят на стандарта New Balance Green Leaf. При облеклото това означава, че поне 50% от материалите са получени от устойчив и предпочитан от околната среда източник.

Къде бихте използвали тези продукти?

Тишъртът и шортите Impact на New Balance са изключително универсални и могат да се носят почти навсякъде. Фитнес зала, бягане, туризъм, кросфит или дори като спортна екипировка – каквото и да е, комплектът може да издържи теста.

Обувки New Balance

Най-добрият избор за любителите на фитнес ходенето и бягането, обувките New Balance са известни със своя комфорт и качествена конструкция. Марката предлага и маратонки в широка гама от стилове, които осигуряват допълнителна подкрепа за различни типове потребители, като тези с плоски стъпала или паднали сводове. Повечето обувки New Balance предлагат солидна опора за петата, свода и предната част на стъпалото, И също така имат широка кутия за пръстите, което е особено важно за хората с буниони и извити пръсти, които се нуждаят от допълнително пространство, за да избегнат триенето и натиска.

Сподели: