Реално и абсолютно вълшебно ще бъде тазгодишното издание на фестивала на семействата, който "Мисия Градеж" и партньори организират под мотото "Мисия: Мама, татко и аз"

Реално и абсолютно вълшебно ще бъде тазгодишното издание на фестивала на семействата, който „Мисия Градеж“ и партньори организират под мотото „Мисия: Мама, татко и аз“

Реално и абсолютно вълшебно ще бъде тазгодишното издание на фестивала на семействата, който „Мисия Градеж“ и партньори организират под мотото „Мисия: Мама, татко и аз“. Вече е брандирано уникалното в града ни културно-масово събитие за деца и родители.

„Запомнете добре логото и да си знаете, че където и да го забележите по света и у нас е гарант за ударни дози качествено споделено щастие! В него закодирахме много любов към семействата на Русе! Ще го усетите, повярвайте ни! Само елате на 1 юни на площад „Княз Александър Батенберг“ или както всички обичаме да казваме „Ботевата градинка“. От 10:30 часа та чааааак до късната емисия новини“, споделят организаторите.

Сподели: