Ремонтите в града, старите автобуси и въздухът сред поставените въпроси в приемната на Алисе Муртезова

Ремонтите в града, старите автобуси и въздухът сред поставените въпроси в приемната на Алисе Муртезова

Общинският съветник от групата на ПП ГЕРБ Алисе Муртезова проведе приемен ден заедно с колегата си от местния парламент д-р Кристиян Иванов. В част от срещите с граждани се включи и народният представител от ПП ГЕРБ Пламен Нунев.

Общинските съветници разговаряха с русенци и жители на общината, които споделиха проблеми и въпроси от различно естество, включително и конкретни предложения, свързани с развитието на града. Старите 30-годишни автобуси, които са опасни и замърсяват въздуха в Русе, бяха една от поставените теми, както и на какъв етап е асфалтирането на 1/3 от улиците и тротоарите в града.

Чистотата в междублоковите пространства, миенето на малките улици и обществени сгради, газифицирането на малки населени места, както и наболелият въпрос с чистотата на въздуха, бяха разисквани по време на срещите с граждани.

Група ученици, представени от Габриела Георгиева, поискаха от Алисе Муртезова да организира Дни на отворените врати в лечебни заведения в града, за да се запознаят отблизо с работата на медицинските специалисти. Както вече писахме, един от основните въпроси от първата приемна на общинския съветник беше свързан именно с изучаването на „Медицина“ в РУ.

Алисе Муртезова и д-р Кристиян Иванов благодарят на активните русенци и призовават гражданите да са все така заинтересовани от бъдещето на нашия град.

Сподели:

Още новини от деня