logo-oppium-restaurant

Ресторант и градина Опиум

Време за прочитане: 2 мин.

Ресторант & Градина „Опиум” – където удоволствието от храната е достижимо

За професионалистите в ресторантьорството, Емил Атанасов и Годеслав Сотиров, храната е вдъхновение. Именно тя ги свързва в партньорство през м. Март 2017г. , когато двамата се амбицират да реализират своята идея за ресторант от топ класа -„Опиум”.

oppium ресторант и градина

Менюто

Тук ще дегустирате кухня, чиито основни ингредиенти са автентичност, традиция и…страст. В предложенията от менюто ще откриете нов прочит на най-доброто от Европейската кухня – изкушаващи салати, месни специалитети, рибни ястия, морски дарове. Тук с безкомпромисно внимание се селектират най-висококачествени съставки и продукти, което определя и високото качество на крайния продукт за презентиране пред клиентите.

В десертите, Chef Сотиров, предлага сладки изкушения с финес и автентичен вкус, като преоткрива великите класики. Един от тях е торта „Гараш”, направена по оригиналната рецепта на Коста Гараш, предложена за първи път на приемите на княз Ал. Батемберг през 1900 г.

Както менюто се сменя с настъпването на сезоните, така и атмосферата на мястото се променя в зависимост дали сте гости на обедно меню, на романтична вечеря или на празничен повод.

OPIUM_Wine list_300_280mm_12_2019_Preview

Обстановката

Макар и разположен в центъра на Русе, Ресторант „Опиум” е идеален да се нахраните на тихо и уютно място, допълнено от автентичния чар на градина на открито, която няма да Ви остави безразлични.
Впечатляващият интериор, реализиран в тъмната цветова гама, играта на текстури по стените – кожа, дърво, камък, и дискретното осветление са в хармония с ненатрапчивия музикален фон. Допълнителен принос имат съвременният и елегантен стил, отлично сервираните маси и ненапрягащата обстановка.

oppium ресторант и градина

Акомпанимент

Топлият прием, внимателното обслужване и приятелската атмосфера гарантират приятните моменти. Добрият ресторантьор, Maître d’ Емил Атанасов, знае кое в гастрономията е от съществено значение за пълния ефект върху сетивата – подходящият избор на вино, което да придружава ястията. Дори ако храната е тази, която води клиентите в ресторанта, то виното в огромна степен допринася за тяхната лоялност. Добре адаптирана Винена листа предлага впечатляваща селекция от висококачествени вина и носи удоволствие, които ще бъде оценено от всеки гост. Освен да не останете гладни, тук ще се погрижат да Ви предложат виното, което заслужавате, ще получите съвет за най-доброто възможно съчетаване, което да допринесе за насладата от храната. Обещаващият гастрономичен опит на Управителя, Емил Атанасов, Ви приканва да откриете и да преоткриете добрия вкус на вината, на тероарите, на производители от България и от чужбина.

Целият екип на Ресторант & Градина „Опиум” ще Ви придружи в това гастрономическо пътуване на сетивата:

  • Обедно меню и обеден снак
  • Тематични винени вечери
  • Дегустационни менюта
  • Частни партита и семейни събития
  • Комплимент от заведението: 10% отстъпка за празненства по случай рождени дни

Локация и резервации:
Русе, ул. „Баба Тонка“ № 9
Телефон 0888 98 45 53
Работно време: 10.00 – 23.00 ч.
Управител: Емил Атанасов
 Oppium Restaurant & Garden

меню опиум

Не забравяйте – всеки делничен ден може да се насладите на вкусно, изискано обедно меню в Oppium Restaurant & Garden

Във времето от 12.00 до 15.00 часа.
За резервации – ☎ 0888 98 45 53
Очакваме ви!

Сподели:

Още новини от деня