Росен Даскалов е утвърден за общински ръководител на ПП ГЕРБ - Русе

Росен Даскалов: Процедурните хватки и апаратните игри, на които ставаме свидетели, изглежда са с цел да бламират промяната, която започва

„Председател съм на общинската структура на ГЕРБ от по-малко от седмица, а вече забелязвам нежелание от страна на част от общинското ръководство да се работи за промяна. Знаете също, че част това ръководство е назначено в общината на различни позиции и е под прякото управление на настоящия кмет.

Процедурните хватки и апаратните игри, на които ставаме свидетели, изглежда са с цел да бламират промяната, която започва. Те нямат за цел развитие на града, а запазване на ситуацията в момента. Апаратните игри винаги целят да прикрият нещо и са в стила на други партии.

Приемам и разбирам мнението и позицията на различните ни членове и колеги. Но не и в ситуацията, в която това се прави в услуга на интереси, различни от обществените.

Аз ще продължа да избирам градивния подход“, казва в позиция във фейсбук профила си днес председателят на общинската структура на ПП ГЕРБ – Русе Росен Даскалов.

Сподели:

Още новини от деня