Румяна Лазарова – старши учител от начален етап в ОУ „Иван Вазов“, получи днес приз „ Посланик на свободния дух в моето училище“

Румяна Лазарова – старши учител от начален етап в ОУ „Иван Вазов“, получи днес приз „ Посланик на свободния дух в моето училище“

Румяна Лазарова – старши учител от начален етап в ОУ „Иван Вазов“, получи днес приз „ Посланик на свободния дух в моето училище“ от Фондация „Русе – град на свободния дух“.

Конкурсът се проведе по инициатива на Фондация „Русе – град на свободния дух“ с подкрепата на „Еконт Експрес“ ЕООД и е посветен на Деня на народните будители.

Номинациите бяха разгледани от жури в състав:
✓ Златомира Стефанова –Председател на УС на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“;
✓ Енчо Енчев -Член на УС на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“;
✓ Десислава Евгениева – Член на УС на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“;
✓ Елена Минкова – Изпълнителен директор в Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“;
✓ г-жа Венцислава Николова –Представител на „Еконт Експрес“ ЕООД

Поради усложнената епидемична обстановка във връзка със заболяването от COVID-19 предвидената първоначално официална церемония по награждаване се отмени. Наградата беше връчена в класната стая на учениците от 4В клас от Елена Минкова – Изпълнителен директор в Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“ и в присъствието на Десислава Евгениева – Член на УС на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“.

Сподели: