Русенци поставиха десетки въпроси в първия приемен ден на общинския съветник Алисе Муртезова

Русенец запозна Алисе Муртезова с изобретенията си

Общинският съветник от групата на ПП ГЕРБ Алисе Муртезова проведе приемен ден днес. Тя се срещна с русенци, които поставиха на дневен ред проблеми и въпроси от различно естество, включително и конкретни предложения, свързани с развитието на града.

Г-н Йонко Койчев представи изобретенията си, някои от които са патентовани и свързани с екологията и чистотата на въздуха и здравето на гражданите.

Бяха поставени проблеми, свързани с транспортната схема от жители на кв. „Мидия – Енос“, а лекари запознаха Алисе Муртезова в качеството й на зам.-председател на Комисията по здравеопазване към ОбС с позицията си за отстранените медици в Онкологичния център.

Следващият приемен ден на Алисе Муртезова ще е заедно с общинския съветник от ПП ГЕРБ д-р Кристиян Иванов се и ще се проведе в село Бъзън, на 27 февруари, четвъртък, от 09 до 11 часа. Записването е предварително на тел. 0899 875 101.

Алисе Муртезова благодари на активните русенци, които посетиха приемния й ден и призовава гражданите да са все така заинтересовани от бъдещето на нашия град.

Сподели:

Още новини от деня