Русенец с благотворителна спортна инициатива в подкрепа на 8 - годишно дете с тумор на мозъка

Русенец с благотворителна спортна инициатива в подкрепа на 8 – годишно дете с тумор на мозъка

15-годишният Никола-Денис Ставрев прави коремни преси благотворително в продължение на 4 часа. Събраните пари ще дари на 8-годишната Маринка, която се бори с тумор на мозъка.

„Здравейте, приятели, на 08 август ще направя кампания в помощ на Маринка. Аз ще правя 4 часа коремни преси. Събитието може да бъде наблюдавано онлайн във фейсбука ми и може да дарите от този линк ► https://bit.ly/2X3p1id . То ще се проведе в гараж на тази локация ► https://bit.ly/3f4EKUh . Ако помогнете, ще се радвам много, благодаря !!! запознайте се с историята на Маринка: тя страда от обструктивна хидроцефалия и тумор на мозъка“, написа преди дни храбрият Никола във Фейсбук.

„Благодаря хора които стояха от началото до края. Благодаря и на всички останали за подкрепата. Аз направих 2497 коремни преси и събраните средства са 610 лв и всички средства ще ги дарим на Маринка. Много искам да изкажа благодарности към Teodor Cvetkov и Valentin Tsvetkov те ми предоставиха гаража си да се осъществи моята кауза. Много благодаря и на родителите си за тяхната неотлъчна подкрепа. На моя треньор, приятели и познати!“, съобщи русенецът.

Сподели:

Още новини от деня