александър русев колаж

Русенка с благородна инициатива за подкрепа на фондация „Александър Русев“

александър русев колаж

Русенката Габриела Георгиева подде лична инициатива, която се надява да намери отклил сред русенската общественост. Тя приканва русенци да подкрепят инициативата на фондация „Александър Русев“ за създаване на модерен рехабилитациоен център за деца с увреждания. Ето какво пише още тя:

„Една благородна идея, по предложение на родители и ученици. С нея пожелавам на всички една успешна учебна година, изпълнена с мечти, много усмивки, здраве и спокойствие! Не губете себе си и достойнството си, подкрепяйте се и вярвайте в доброто!

Уважаеми родители, ученици и учители!

Приканваме Ви да се включим в подкрепа на Фондация „Александър Русев“, чиято мисия е да бъде създаден модерен рехабилитациоен център за деца с увреждания. Нека всички заедно да подкрепим мечтите на тези деца за едно по-добро бъдеще. Всеки, застанал зад каузата на фондацията, ще допринесе за популяризиране на мисията им.

Основната цел на фондацията /изграждането на модерен басейн/ е дейност, изискваща много средства. Фондацията разчита на помощ от всички, които приемат като свое верую създаването на възможности за децата, които нямат привилегията да са здрави, да спортуват, да живеят пълноценно и да мечтаят за едно по-добро бъдеще.

За целта, на първият учебен ден във всяко училище, което проявява интерес може да бъде поставена дарителска кутия, където всеки желаещ, вместо цветя, може да пусне себестойноста на букета за любимия учител.

ЗАЕДНО СМЕ ПО-СИЛНИ!“

Приложени са и сметки за тези, които биха желали да подкрепят благородната инициатива на фондацията:

ТБ Юробанк-България АД
BIC BPBIBGSF
IBAN:
BG 06 BPBI 7921 1045 5933 01 – BGN
BG 85 BPBI 7921 1445 5933 01 – EUR

Сподели:

Още новини от деня