Започна поставянето на павилионите от Коледния базар върху терен

Русенската АС-СТРОЙ ЕООД ще изработи и монтира 8 търговски павилиона за Община Русе

Русенската фирма АС-СТРОЙ ЕООД (бивша Астометал) спечели обществената поръчка на Община Русе за изработка и монтаж на 8 сглобяеми павилиона за търговска дейност. Това става ясно от решение на специално назначена за целта комисия от Община Русе, която да оцени постъпилите предложения.

Според поръчката, павилионите са еднотипни, с метална конструкция, с ПВЦ обшивка, снабдени са с осветление и контакти. Стойността на поръчката е за 50 000 лева. Изискване към участниците е през последните 3 години да са приозвеждали PVC павилиони.

От протокол на комисията с дата 2 август 2018 г. става ясно, че АС-СТРОЙ ЕООД са предложили да изработят павилионите за 9 дни и предоставят 3 години гаранция за тях. Другият участник – Салекс Консулт Импекс ЕООД е обещал да изпълни поръчката за 1 ден и също дава гаранция от 3 години. Същото е предложението и на третият участник РИВ-КОМЕРС ЕООД. И двата последни участника са отстранени. Салекс Консулт поради несъответствие с техническите изисквания на възложителя, а вторията поради некоректно посочен срок за доставка и монтаж, който се оказал 8 дни.

Така с актив от максимума 100 точки печели АС-СТРОЙ, които ще изпълнят поръчката срещу 46 000 лева с ДДС за 9 работни дни.

сн. Архив

Сподели:

Още новини от деня