Русенска търговско-индустриална камара организира финално събитие по проект COL-CREATION

Време за прочитане: < 1 мин.

Русенска търговско-индустриална камара организира финално събитие по проект „COL-CREATION: Разработване на обучителна програма за подобряване на сътрудничеството и съвместното създаване в креативната индустрия“, който се финансира от програма Еразъм+ на ЕС в партньорство с още 5 партньорски организации: Търговска камара Валенсия – Испания, Консултантска фирма COORDINA – Испания, Независим институт за изследвания FORBA – Австрия, Институт за продължаващо обучение и образование STIVAKO, Нидерландия и Консултантска фирма DIENSTENCENTRUM – Нидерландия.

По време на събитието ще бъде представена основната идея на проекта, както и резултатите, постигнати по време на неговото двугодишно изпълнение. Ще бъде представена и специално разработената обучителна платформа, в която са поместени всички обучителни материали, целящи да подпомогнат създаването на успешни бизнес продукти и решения, базирани на методология за дизайн, фокусиран върху човека. 

Поради епидемиологичната обстановка в страната, събитието ще се проведе в два отделни дни – на 27.04.2021 г. и 28.04.2021 г. от 10:30ч. в заседателната зала на РТИК, намираща се на адрес бул. „Цар Фердинанд“ 3А , ет. 2

При интерес, моля да се свържете с нас на посоченият имейл, за да заявите Вашето участие: ivanova@rcci.bg 

Сподели:

Още новини от деня