Русенска търговско индустриална камара отново организира обучителен семинар на тема „Безопасни и здравословни условия на труд”

Поради постоянни интерес към тематиката и необходимостта от обучения, свързани с безопасността в трудовата дейност, Русенска търговско индустриална камара отново организира обучителен семинар на тема „Безопасни и здравословни условия на труд”.

Припомняме Ви, че от 01.01.2010 влезе в сила Наредба № РД-07-2 от 16 декември 2009 г. за условията и реда за провеждането на периодично обучение и инструктаж на работниците и служителите по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд. Чл. 6 от Наредбата поставя изискване за провеждане на ежегодно задължително обучение на определени длъжностни лица, ангажирани в процесите по осигуряване на ЗБР във всяка фирма.

Обучението ще е с продължителност два дни (28 и 29 юни) в приятната обстановка на хотел Дунав Плаза.

Семинарът ще е БЕЗПЛАТЕН* и е част от мероприятията, предвидени по проект на БТПП (Българска търговско-промишлена палата) за обучение по „Безопасни и здравословни условия на труд” одобрен и финансиран от Фонд ”Условия на труд” при МТСП.

Участниците ще получат удостоверение за преминато обучение по БЗР (Безопасност и здраве при работа) в съответствие с нормативните изисквания на наредбата.

Основните теми, с които ще актуализирате познанията си са:

  • Трудово правоотношение
  • Права, задължения и отговорности на работодателя и работниците за здравословни и безопасни условия на труд Права, задължения и отговорности на работодателя и работниците за здравословни и безопасни условия на труд Управление и контрол на професионалните рискове в предприятията
  • Здравословни и безопасни условия на труда. Новости в законодателството.

Лектори ще бъдат специалисти в сферата на трудовото законодателство и прилагането на Закона за здравословни и безопасни условия на труд.

Участниците ще получат сертификати. Допълнително ще Ви бъде изпратена програмата. Участието в семинара е напълно безплатно!* (Предимство при записване имат фирми- членове на РТИК

Срокът за подаване на регистрационните формуляри е 26.06.2018 (вторник)!

За да направите заявка за участие е нужно да попълните регистрационна форма и да ни я изпратите на имейл: info@rcci.bg

Допълнителна информация можете да получите на тел 082 825 875 г-жа Стела Дионисиева, или на сайта на РТИК www.rcci.bg

Сподели:

Още новини от деня