Русенски адвокати помагат на самотен баща с две деца

2015 г. е и снегът е засипал улиците на спотаеният град,само бездомните кучете притичат насам-натам ,за да открият някой замръзнал кокал и успокоят бушуващите си стомаси. Малина е очарована от младия си любовник и решава, че трябва да изживее втората си младост с него, за което изгонва Валери, неин съпруг и двете им деца Десислава и Филип на 6 и 7 годинки в снега без дрехи от нейната собствена къща и се отдава на любовта .Ехх ,тази любов – в корема пърхат пеперуди, гъзягата търси приключения! Взима децата Валери и топлейки се с бездомните кучета успява да ги опази в снега, намира квартира някаква и ги прислонява там. Майката е лудо влюбена, изоставя децата си и заминава в Германия с новия любим, търси приключенията, а пеперудите пърхат и въпреки, че доброволно се е съгласила да плаща издръжка на своите деца до този момент не е изпратила нито лев. След намесата на русенските адвокати Георги Георгиев и Петър Николов тя е клиент на прокуратурата.

Валери работи от сутрин до вечер, грижи се за децата си доколкото може ,облича ги опитва се да ги възпитава и къде му се отдава -къде не, успява да избута до 23.04.2021 година когато прибирайки се от работа в домът си открива ,че двете деца ги няма и тръгва да ги търси. Няма ги! Закъснявали са и друг път. Обикаля комшиите, когато разбира, че социалните /тази мръсна дума/ са ги ОТКРАДНАЛИ, подчертава адвокат Георгиев.

Как може да наречеш това,да се прибереш в къщи и децата ти вече да са някъде си, незнайно къде и да дойдат да ти дадат 2 листа хартия – подписвай нещастнико, ти вече нямаш деца от днес. От днес те са НАШИ! Нищо, че ти няколко години се мъчеше сам, нищо че се стараеше – ние ще ти ги вземем, защото си беден гъз насран, ти нямаш имоти, нямаш къщи в Барселона, нито притежаваш игра за триене на талончета, ти си нищожество и независимо ,че сме от социални ГРИЖИ, хич не ни е грижа за теб, киртако!

В паметния ден 23.04. в рамките на 4 часа се събират всякакви ти му комисии, забележете ОНЛАЙН и изготвят всякакви те му протоколи, неподписани повече от 2/3 от уж участвалите в тях. Прегледи медицински, ура-тута чудеса за 4 часа. Бахти бързаците да знаеш. Естествено подкарахме ги тези ГРИЖОВНИТЕ и успяхме да се преборим за едното дете момиченцето, като Административният съд постанови решение за отмяна на мярката, но ГРИЖОВНИТЕ изчакаха последният срок,за да обжалват и решението да не влезе в сила, а детето да не бъде предадено на бащата. За майката не питайте – нея и е през дундата!!! Децата са в защитено жилище и на снимките може да видите как бе защитен Филип – намерихме го пребит в болницата съвсем случайно. Не сте чували такова бучене и такъв ураган, който се изсипа над стопаните на защитеното жилище, които вероятно щяха да скрият този ПОЗОР. Извиках полиция и документирахме всичко, ще ги скъсаме от дела, но… дали бихте понесли да намерите детето си така? Хванахме се с приятели и със средства от кантората осигурихме квартира и обзавеждане частично, хазайнът /мой приятел/, като му разказах просто намали на две наемът защото е в съсобственост и не иска своя дял, за разлика от ГРИЖОВНИТЕ, подарих и старият си телевизор, казва адв. Георгиев.

Утре с помощта на адв. Петър Николов ще премерим сили в Русенският съд с ГРИЖОВНИТЕ, пък да видим! Очаквам да ме подкрепите с коментари и споделяния, за да се видят безобразията и да са предупредени родителите. Успеем ли да се преборим за децата, ще разчитам и на вас да подпомогнем този баща. Знам ,че жените ще помогнат, интересно е бащите и мъже какво ще направят!?

Сподели: