Треньорът на ФК Дунав Людмил Киров: Целта през зимната подготовка е да вдигнем нивото на игра

Русенски футболисти с възможност да участват в камп на Динамо – Загреб от 16 до 18 февруари на стадион Дунав

Мениджърът в школата на Динамо Загреб Тин Салатович със специално послание за всички, които ще присъстват на кампа на хърватския клуб в Русе между 16 и 18 февруари в Русе. Една от най-продуктивните академии в света отново поглежда към България и ще организира футболен камп на 16-18 февруари на стадион Дунав в Русе, след като двете страни се споразумяха за провеждането на събитието под егидата на хърватския клуб.

Основната идея на кампа е нашите таланти да се докоснат по методите на работа на Динамо Загреб и по този начин да получат нови знания и умения, които да им помогнат за тяхното футболно развитие.

Ръководството и треньорите на Дунав заедно с филиала на хърватите в България, базиран във Варна са изготвили сътрудничество с гранда и ще направят събитието възможно за десетки подрастващи български футболисти!

Цели : Усъвършенстване в различните игрови компоненти по модела Динамо Загреб и докосване до магията, която е изградила футболисти като Лука Модрич, Йоско Гуардиол, Матео Ковачич, Борна Соса и още стотици играещи в най-силните лиги по Света.

За деца и юноши от набор 2011 до 2017г

Дати : 16-18.02.2024г

(ПЕТЪК до НЕДЕЛЯ включително)

Локация : https://maps.app.goo.gl/eJoqc3qtC82zcW9K6?g_st=ic

График : Двуразови тренировки (сутрин и следобед)

3 дни, 6 тренировъчни сесии по Методологията на академията на Динамо Загреб /500 минути/. Селектиране на най-силно изявилите се състезатели за проби в отворената школа на Динамо Загреб.

Треньорски щаб с грижа към детайлите в тренировъчния процес – зам. директор на Динамо Загреб – Анджелко Иванжко и тийм мениджър на академията – Тин Салатович

Краен срок за записвания:

Петък 12.02.2023 г.

Цена : 340 лв – ранни записвания (до 01.02), 369 лв – след 01.02.

Регистрация и записване на състезателите чрез попълване на следния онлайн формуляр

За допълнителна информация :

+359 889 100 415 – Цветлен Димов / главен координатор на Динамо Загреб за Източна Европа

+359882884484-Самир Мъстънов/ регионален координатор на събитието

[email protected]

Сподели: