Русенското "Експрес Сервиз" създаде нов триосен акумулаторен маневрен локомотив

Русенското „Експрес Сервиз“ създаде нов триосен акумулаторен маневрен локомотив

Време за прочитане: < 1 мин.

„С голяма гордост Ви представяме новия ни модел акумулаторен маневрен локомотив – ES3000. На база на досегашните ни успешни модели ES600 и ES1000, проектирахме и направихме тази триосна машина. Локомотивът е подходящ за средна и тежка маневрена работа в индустриални предприятия, пристанища, гари“, съобщават от русенското дружество „Експрес Сервиз“

Благодарение на триосната формула, увеличихме масата до 48 тона и машината вече се справя и с най-тежките товарни композиции. Винтовият компресор осигурява дебит от над 3000л/мин. и постигаме най-добрата скорост на пълнене на влак сред маневрените локомотиви.

Екологичните предимства са безспорни – създаваме една много по-чиста и безопасна ЖП маневрена среда. Експлоатационните разходи са минимални – пълният заряд на батериите струва едва 15 Евро. Други експлоатационни разходи няма.

Ние сме едни от пионерите при акумулаторните локомотиви и сме Европейски лидер при по-бавните акумулаторни локомотиви. Продължаваме да вярваме, че тази технология е подходяща за ЖП маневрите и ще продължаваме с развитието на подобни продукти.

Поздравления на целия ни екип за чудесната работа!

Сподели:

Още новини от деня