Русенско дерби в Бургас: От 1:3 за „Дунав“… до 5:3 за „Локо“!

Русенско дерби в Бургас: От 1:3 за „Дунав“… до 5:3 за „Локо“!

На силния детски турнир в Бургас, организиран от ДФК „Звездичка“, русенските „Дунав“ и „Локомотив“ изиграха един вълнуващ мач за 3-4 място. Получи се истинско градско дерби, в което родените през 2011 г. „железничарчета“ демонстрираха по отличен начин своя несломим дух и воля за победа, и обърнаха съгражданите си от „Дунав“ – от 1:3 до крайното 5:3.

Възпитаниците на Георги Братованов изоставаха в резултата, и когато се виждаше, че „Дунав“ ще се наложат в двубоя, успяха да сътворят невероятен обрат за изненада на всички. С два гола на Християн Нейков и по един на Габриел Гачев, Дани Дойков и Панайот Борилов малките локомотивци завоюваха трето място в крайното класиране.

Освен с медалите и купата за третото място, нашият набор 2011 г. има и още един повод за гордост. Панайот Борилов бе отличен с индивидуален приз и грамота за на „най-добър защитник“ на турнира.

На снимката – футболистите на Локомотив (Русе), родени 2011 г, с треньор Георги Братованов завоюваха трето място на силния детски турнир в Бургас, побеждавайки връстниците си от Дунав (Русе) с 5:3.

Сподели:

Още новини от деня