Русенско участие в националния форум на МГЕРБ в София днес

Русенско участие в националния форум на МГЕРБ в София днес

С мнозинство от 501 гласа „за“ Георг Георгиев бе преизбран за председател на най-голямата младежка организация, тази на ГЕРБ. На форума, който се проведе днес присъстваха над 600 младежи и членове на партията. Сред тях бяха и делегати от Русе, сред които и областният координатор на политическата сила Георги Кръстев. /на снимката – един от русенските представители с лидера на партията Бойко Борисов/

„Младежката организация на ГЕРБ от 2008 г. е изразител на младите за по-успешна държава. Оттогава досега ние наброяваме вече 15 000 души и растем всяка година. Ние инвестираме в нашите младежи с нашите летни университети, политически академии и регионални събития, така, че хиляди млади хора добиха опит, знания и умения“, заяви Георгиев в началото на форума и припомни, че от МГЕРБ има и евродепутати и депутати, кметове, членове на министерски екипи и експерти във всяка сфера на обществения живот.

Съчетание на млади хора и опит. Това е ГЕРБ. Ние сме по-силни от хаоса. Това ще бъде слоганът ни за изборите, които предстоят, заяви Бойко Борисов.

Русенско участие в националния форум на МГЕРБ в София днес
Русенецът Борис Неделчев с Бойко Борисов
Сподели: