спортни танци яцек янков фламинго 2014

Русенци на първо място в първо място в надпреварата за „Купа България“ при състезатели над 19 години латиноамерикански танци

Смесената двойка Яцек Янков от КСТ „Фламинго’98“ и Полина Русинова КСТ „Дъга“ се класираха на първо място в надпреварата за „Купа България“ при състезатели над 19 години латиноамерикански танци в Казанлък. Там се проведе Открит турнир по спортни танци и кръг от веригата за „Купа България“, организирани от Българска федерация по спортни танци, КСТ „Роза“ и Община Казанлък, под патронажа на Галина Стоянова – кмет на общината.

Участие взеха представители на КСТ „Фламинго’98“, с треньор Цветомир Панчев и пом. треньор Валерия Николова. В открития турнир по спортни танци състезателната двойка от клуба Боян Тодоров и Дария Лазарова заеха трето място в клас 9 „Е“. Николай Йорданов и Даниела Хвърчилкова се класираха на трето място в клас „В“ латиноамерикански танци. Двойката взе участие и в надпреварата в клас „В“ стандартни танци, където зае четвърто място.

В клас 18 „А“ латиноамерикански танци Жулиен Михайлов и Симона Здравкова се класираха на шесто място. Двойката се класира и финала в състезанието „Купа България“ в категорията младежи – латиноамерикански танци, като заеха, съответно седмо място Николай Йорданов и Даниела Хвърчилкова заеха четвърто място при състезатели над 19 години – стандартни танци в състезанието за „Купа България“.

Сн. Архив от същия турнир през 2014

Сподели:

Още новини от деня