лотария с касови бележки нап

Русенци с много шансове за голямата награда в лотарията на НАП

Остават броени дни, в които участниците в Лотарията с касови бележки на НАП могат да регистрират касови бележки и да се състезават за голямата награда – 50 000 лв. Късметлията щебъде изтеглен на 10 декември в ефира на bTV. Потребителите могат да регистрират касови бележки на сайта https://kasovbon.bg до 11,59 ч. на 9 декември 2018 г.

От началото на инициативата за участие са регистрирани над 30 милиона касови бележки на обща стойност 417 милиона лева. До момента данъчните са раздали 51 предметни награди – телевизори,лаптопи, телефони и др., както и 11 месечни награди от 2 000 лв. Досега русенците д-р Стоил Стоилов спечели смарт часовник, а г-жа Севдалина Димитрова модерен таблет със 128 GB. Общо 2 718 потребители от регионаса регистрирали 1 264 633 касови бонове  и 58 684 бележки от ПОС-терминали с общасума 15 874 096 лв. Русенци са с много шансове да спечелят голямата награда в лотарията, като за трета седмица запазват първото си място в класацията по среден брой регистрирани бележки на потребител – 464 бр. при средно застраната 381 бр.

От НАП отчитат, че интересът към Лотарията е постоянен, като за участие в седмичните игри се регистрират по около 800 хиляди касови бележки, а за месечните – се състезават средно по 2 милиона. В последните дни преди тегленето на голямата награда, интересът рязко се засилва, отчитат от НАП.

 Лотарията с касови бележки доби популярност и в социалната мрежа Фейсбук. Там страницата на играта – https://www.facebook.com/kasovbon, има над 6000 последователи. Над ¼от феновете на Лотарията във Фейсбук са от столицата, а 75% – са жени.

От НАП уточняват също, че с изтеглянето на печелившия за втория сезон на Лотарията с касови бележки, играта не приключва. Веднага след като приключи регистрирането на бележки за 50 000 лв., започва новият, трети, сезон.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходния сезон, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

Подобни публикации
Сподели:
ЧЕТЕТЕ ВСИЧКИ НОВИНИ В РАЗДЕЛ "НОВИНИ"