лотария с касови бележки нап

Русенци участват средно с най-много касови бележки в лотарията на НАП

Над 28 милиона касови бележки са регистрирани до този момент за участие в надпреварата за 50 000 лв., голямата награда във втория сезон на Лотарията с касови бележки на НАП. Фискалните бонове, записани в играта до сега, са на обща стойност 388 млн. лв. Средно един участник регистрира по около 370 касови бележки и по този показател русенци са на първо място в страната с по 454 бележки на човек. Общо участниците от региона ни към момента са 2 616, като са регистрирали общо 1 191 447 фискални бонове и 54 437 плащания през пос-терминали.

Общата регистрирана в тях сума е близо 15 милиона лева.

Тегленето на голямата награда ще бъде на 10 декември 2018 г., малко преди 9,00 ч., на живо в ефира на bTV. Следващата седмична награда ще бъде изтеглена в идващия понеделник – 19 ноември, в сутрешния блок на bTV, малко преди 9,00 ч. Късметлията ще получи чисто нов лаптоп с впечатляващи показатели.
Лотарията с касови бележки доби популярност и в социалната мрежа Фейсбук. Там страницата на играта – https://www.facebook.com/kasovbon, има близо 5800 последователи и 5350 харесвания от регистрирани потребители. Над ¼ от феновете на Лотарията във Фейсбук са от столицата, а 75% – са жени.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходния сезон, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

Сподели: