Русе се включва в първия по рода си за България национален „Поход за Семейството“.

Русе се включва в първия по рода си за България национален „Поход за Семейството“.

Събитието ще се състои в петте най-големи български града – София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе, като се очаква на място да присъстват голям брой граждани – защитници на традиционното семейство и християнските ценности в обществото ни.

Местата и часовете за провеждане по градове са:

София – пл. „Народно събрание“, 14:00 ч.;
Пловдив – пл. „Аптека Марица“, 11:00 ч.;
Варна – Сцена „Раковина“, 15:30 ч.;
Бургас – пл.“Тройката“, 18:00 ч.;
Русе – Дом на културата, 17:00 ч.

В семейна и приятелска атмосфера, участници в Похода ще изразят своята позиция по важни за обществото въпроси, свързани с предизвикателствата пред брака и семейството у нас, последствията от провеждането на анти-семейни политики, демографската криза и други.

Всеки е добре дошъл със своето семейство, близки и приятели. В цялата страна по време на мероприятието ще се използват синьо и розово като цветове за тениски, плакати и балони, заедно с български знаменца, като всички те ще могат да се закупят в самото начало на мястото на събитието.

Всички тези символи, заедно с хубава българска музика и усмихнати лица се очаква да изпълнят празничното шествие. Акцент в Похода в някои от градовете ще бъдат и двойки, облечени в сватбените си костюми и булчински рокли. Предвижда се за финал на събитието, към небето да бъдат пуснати десетки балони, с надпис „ЗА семейството от мъж и жена“.

“Присъединете се и защитете правата на родителите и бъдещето на децата в България. Всички, които милеят за семейство, род и родина са добре дошли!”, отправят поканата си организаторите.

Здравите семейства носят огромна полза за съпрузите и децата. Те създават атмосфера на сигурност и стабилност, заедно с много радост и забавни моменти.

Здравото, любящо семейство, заслужава специално уважение, тъй като то защитава правата на децата и личното им щастие и им дава възможност да се развиват пълноценно.

За повече информация можете да посетите страницата на събитието:
https://www.family.bg/sabitia/pohod-za-semeystvoto/pohod-za-semeystvoto-2018/

Сподели:

Още новини от деня