РХГ благодари на гражданите, вдигнали и укрепили паната от "Арт ерозия"

РХГ благодари на гражданите, вдигнали и укрепили паната от „Арт ерозия“

Директорът и екипът на Художествена галерия – Русе благодарят на гражданите, които са се почувствали ангажирани с дейността в екстериорната площ до входа. Там през лятото беше проведено графити събитието „Арт ерозия“. При силния вятър от миналите дни паната бяха съборени и тъй като сега сме в намален състав, планирахме да ги вдигнем и стабилизираме в първия възможен момент, казват от галерията.

БЛАГОДАРИМ ВИ ХОРА! Това за нас показва, че дейността ни има отзвук във вас и вие сте получили, това за което работим, за да дадете отношение обратно към нас. Надяваме се така да бъде и занапред.

Праз изминалите месеци съм направил десетки снимки на хора, които разглеждат емоционално, снимат се и се забавляват на площадката до галерията и мога да изброя стотици „посетители“ и разговори ангажирани с проявата и нейното продължение във времето, а съм сигурен, че те реално са хиляди.

Запазете търпение и самообладание още малко, лятото ни очакват нова порция инициативи свързани с призива от Нощта на музеите за „Галерии и музеи извън тях“. Бъдете здрави и съзнателни.

От екипа на галерията.

Сподели: