Българо-румънска търговско-промишлена палата удостоява Пламен Бобоков с титлата „Почетен член

Саморазправата с Бобокови продължава

Саморазправата с Бобокови продължава. В петък пускат Атанас срещу 2 000 000 лв., в понеделник повдигат ново обвинение на Пламен, съобщи PR-ът на Пламен и Атанас Бобокови:

„След липсата на реални и адекватни процесуални действия през изминалите шест месеца, по вече повдигнатите обвинения срещу индустриалците Пламен и Атанас Бобокови, днес Прокуратурата, в лицето на  Окръжна прокуратура  – Русе, регистрира поредна институционална активност, като повдига ново трето обвинение на Пламен Бобоков – този път по чл.278 ал.6 пр. 2 вр. пр. 1 от НК. за държане без регистрация на археологически обекти и налагат мярка за неотклонение „ПОДПИСКА“.

Равносметката от 28 май 2020 г. до днес, 30 ноември 2020 г.:
Две недоказани обвинения за Пламен Бобоков и едно недоказано такова за Атанас Бобоков. Постоянен арест за Атанас Бобоков в следствения арест на „Г.М. Димитров” и шест месеца отказ да бъде променена мярката му за неотклонение по начин, отговарящ на медицински доказано влошено здравословно състояние, напредваща необратима инвалидизация и необходимост от спешно лечение. Две парични гаранции за брат му, Пламен Бобоков – от 1 000 000 лв. и 10 000 лв., три незаконни задържания и нееднократни опити същият да бъде ефективно задържан за продължителен период от време под какъвто и да е предлог от властите. От петък, 27 ноември – рекордна парична гаранция за Атанас Бобоков от безпрецедентните 2 000 000 лв. Продължаващи репресии, ревизии и проверки в компаниите, заводите, фондацията, офисите и домовете на индустриалците, придружени от активен черен пиар с таргет бизнеса и семействата им, в обслужващите властта медии.

Как ще продължи опитът на „дълбоката държава“ у нас да заграби бизнеса на Бобокови като методично тормози, набеждава, клевети и унищожава репутацията и живота на една от малкото български фамилии със законен международен бизнес, внушителни инвестиции в индустрията, безупречна бизнес история и авторитет може само да гадаем“.

Сподели: