"Светът на киното в музика" на 25 февруари в Доходното здание

„Светът на киното в музика“ на 25 февруари в Доходното здание

След огромния успех на програмата „Да послушаме кино“ включваща едни от най-популярните теми от български филми, която препълни големите сцени в България в 38 града и грабна приза „Кристална лира“ за върхови постижения в областта на българското музикално изкуство, екипа реши да продължи своето музикално пътешествие с музика от световното кино.

Плевенска филхармония, Хилда Казасян, Васил Петров и Теодосий Спасов представят „Светът на киното в музика“ в Русе на 25.02.2022г . Концерт-спектакъл, който ни отваря вход към една друга реалност. Едно раздвижващо душата събитие, което ангажира слушателя и разкрива картини от знакови ленти – Имало едно време в Америка, Кръстникът, Убий Бил, Кабаре, Флашданс, Хубава жена, филмите на Чарли Чаплин (Модерни времена) и много други.

Проекта включва поредица от концерти в страната с избрани филмови парчета от обичани и знакови филми, с изцяло нов аранжимент и интерпретирани от магическите им гласове. На сцената освен Плевенска филхармония под диригентството на Борислав Йоцов и солистите Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров са и едни от най-добрите джазови музиканти – Живко Петров, Христо Йоцов, Димитър Карамфилов, Михаил Йосифов. За още по-силно въздействие на концертите ще присъства мулитедия подготвена специално от Васил Къркеланов, а новите аранжименти са направени от Христо Йоцов.

Плевенска филхармония е осигурила лаборатория за безплатни антигенни тестове срещу представяне на билет, един час (от 18:00 ч.) преди началото на концерта във фоайето на залата.

Място: Доходно здание
Дата: 25 февруари – петък
Час: 19:00 ч.
Билети можете да закупите от:

* Онлайн: https://www.eventim.bg/…/svett-na-kinoto-v…/performance.html
(Ползвайте опцията PRINT@HOME, изпринти в къщи и се сдобийте лесно и удобно с билет)
* Билетна каса на театъра. Деца до 6 г. влизат без билет и без право на място.

Сподели: