Седемте принципа за по-добър живот на д-р Ани Димитрова

Седемте принципа за по-добър живот на д-р Ани Димитрова

На 7 ноември, в читалнята на регионалната библиотека, д-р Ани Димитрова – холистичен здравен консултант и коуч, се срещна с русенци, привърженици на здравословния начин на живот.

Д-р Димитрова представи пред тях седемте основни принципа за по-добър и здравословен живот, описани в книгата й „Най-добрият лекар си…ти“. „Вътрешният ми импулс ме подтикна да разпространявам сред други хора това, което е помогнало на мен, и породи идеята да напиша книга, където да споделя своя опит“, казва авторката за повода да напише това здравно ръководство. 

„Най-добрият лекар си ти” помага на читателя да види грешките, които допуска в опитите си да се храни и живее по-здравословно, ще му даде яснота какви стъпки да предприеме, за да върне здравето си, и посредством видеата и практическите задачи в книгата, ще го подкрепи в процеса на въвеждане на тези стъпки в своя живот.

Д-р Ани Димитрова беше осигурила като подарък за присъстващите безплатна индивидуална консултация, а големият интерес стана повод  да обещае продължаването на тези полезни лекции и следващата година в регионалната библиотека.

Сподели:

Още новини от деня