Седмици на дигиталното изкуство ще се състоят през юни в Русе

Седмици на дигиталното изкуство ще се състоят през юни в Русе. Организатори са Стартъп Фектъри и общинска фондация „Русе – град на свободния дух“. Проектът предвижда серия от обучения в областта на новите дигитални технологии, мотивиращи лекции и уъркшопи за различни възрасти ученици в следните области: дигитално рисуване; уеб програмиране; електронна търговия; дигитално предприемачество; нови децентрализирани технологии; фотография и видео и други. Седмиците на дигиталното изкуство и технологии ще бъдат един своеобразен празник на технологиите в Русе, който ще завърши с подобаващо парти, на което ще се запознаят учениците и представителите на ИТ фирмите в града. Предприемачи ще споделят своя опит, както и служители от компаниите ще разкажат за своя опит. Така в неформална обстановка учениците ще се докоснат и до реалния бизнес свят, ще установят контакт и ще могат да обсъдят в лични срещи възможностите за стаж и кариера в технологичния свят.

EUShipments подкрепя Startup Factory в организацията на предстоящите Седмици на дигиталното изкуство и технологии в #Русе.

Компанията е лидер в логистичния сектор и разполага с мрежа за доставки, покриваща над 27 държави в Европа, както и 12 фулфилмънт центъра из целия континент.

Наскоро престижното издание Financial Times включи euShipments.com в своята класация за най-бързоразвиващите се компании в Европа, като логистичната фирма заема най-високата позиция сред българските представители в списъка.

euShipments провизира средства от всяка обработена пратка в бюджета си за подпомагане на различни социални каузи и инициативи като: Фондация „Предай нататък“, Telerik Academy School, Заедно в час / Teach for Bulgaria, а сега и Startup Factory.

Сподели: