Седми фестивал на китайската култура ще се състои в Русе на 25 ноември

Седми фестивал на китайската култура ще се състои в Русе на 25 ноември

Седми фестивал на китайската култура ще се състои в Русе на 25 ноември следобяд в Канев център.

15:00-16:25 Китайски базар

На пърият етаж в Канев Център можете да се насладите на някои интересни културни забавления безплатно като калиграфия, рисуване на маска от Пекинската опера, татуировка с китайски йероглиф, предизвикателство с клечки, откриване на своя зодиакален знак, дегустация на китайски чай, както и обличане на традиционно китайско облекло.

Имаме и благотворителен щанд, на който можете да си купите китайски сувенири като играчки панда, канцеларски материали във формата на панда, китайски фиби за коса, китайски книгоразделители, календари за Годината на дракона и т.н. Цялата сума ще дарим на благотворителна фондация.

16:30-17:30 Китайска шоу програма

Когато влезете в залата за представления, нашият персонал ще Ви даде билет с номер. Подготвили сме Ви китайски песни, танци, изпълнения на китайски инструменти (Гуджън, Лиутцин, флейта Дизъ), изпълнение на китайски бойни изкуства, шоу с китайски традиционни костюми и други.
По време на шоуто ще имаме два кръга тегления и ще имаме награди като смарт часовник, външна батерия за телефон, безжични тонколони, играчки, както и други изненадващи награди. Ако проявявате интерес, моля не се колебайте да поканите и Вашите приятели да се присъединят към нас.

Сподели: