Подкрепата за дуалната система събра директори в ПГО - Русе

Синдикат „Образование“ на КТ „Подкрепа“ ще присъди ежегодна награда „Стоян Михайловски“ за изявени български учители в Русе

Утре в Гранд Хотел „Рига” Синдикат „Образование“ на КТ „Подкрепа“ ще присъди ежегодна награда „Стоян Михайловски“ за изявени български учители.

Наградата „Стоян Михайловски“ се присъжда на учители от училищата на територията на страната. Тя ще бъде връчена от Председателя на Синдикат „Образование“ на КТ „Подкрепа“ – д-р Юлиян Петров. Наградата се присъжда в различни категории. Ще бъдат връчени и награди за социално партньорство на зам.-кмет на Община Русе и на директори на училища, както и награди на Регионален синдикат „Образование“ – Русе.

След награждаването, ще се проведе приемна, организирана от председателя на СРС на КТ ”Подкрепа” Русе Кирил Черкезов и председателя на РС Образование Гицка Харизанова. Във форума ще вземат участие д-р Юлиян Петров – председател на синдикат Образование на КТ ”Подкрепа” – гр. София, Георги Шошев – зам. председател на синдикат Образование, зам.-кмета на Община Русе – г-н Енчо Енчев, директори, гости и синдикалисти.

На срещата ще се коментират важни акценти в образованието.

сн. Архив

Сподели: