„Скандау“ с концерт в „Арена Монбат“ на 26 октомври

Една от най-популярните български групи – „СкандаУ“, тръгва на турне из България и Русе ще бъде един от петте града, където Тото и Лъчо ще зарадват своите фенове. Концертът им в зала „Арена Монбат“ ще бъде на 26 октомври от 20:00ч.

За последните две година момчетата бяха обявени два пъти за група на годината на Годишните музикални награди на БГ радио, две поредни години Група на годината на Българските Хип-хоп награди – 359 Hip Hop Awards, а „Чужди усмивки“ стана песен на 2018. The one Lifestyle Awards също отличи СкандаУ като група на 2018, а „Чужди усмивки“ като балада на годината.

За една година СкандаУ, които сами продуцират музиката си, добавиха 9 нови песни към репертоара си, всяка една от тях доказала се като безспорен хит – «Без да пие», «Кокайна», «Чужди усмивки», «Хайвера», «Катран», «НО!», «Арабия», «Дръж са Либе», «Спомен от рана» ще са част от програмата на ХАЙВЕРА TOUR 2019.

Билетите за турнето са на цени от 25, 30 и 35лв и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касата на залата.

Напомняме, че лицата, които не са навършили 18 години, могат да присъстват само с пълнолетен придружител, с попълнена и подписана от него декларация. Един придружител може да доведе две деца

Сподели:

Още новини от деня