Две победи постигнаха юношите U19 на СКБ "Дунав - Русе - 2016" в Шумен днес

СКБ „Дунав-Русе-2016“ насърчава благодетелите за дарения по обновяване на градската баскетболна среда

СКБ „Дунав-Русе-2016“ благодари на всички приятели на клуба ни и фенове на баскетбола за големия отзвук и позитивните оценки за опита да облагородят баскетболната среда в Русе, подменяйки кошовете в две училища. Тъй като стремежът на клуба да създава баскетболна култура в града очевидно допадна на много хора, играли или все още практикуващи тази велика игра, постъпиха много запитвания как може да бъде подпомогната тази инициатива.

Вашите дарения може да изпращате на сметката на клуба – BG23RZBB91551007240480 в Райфайзенбанк – Русе, СКБ Дунав-Русе-2016 и основание „дарение“. Същата е поместена и на интернет страницата.

Boris Goncharov, Svilen Manev и Maxim Viktorov Hristov – доброто поражда добро – благодарим Ви за осъществяването на тази идея!

И за да е денят още по-хубав клубът припомня, че днес юношите дебютират в ББЛ А група. Мачът е днес от 18.00 часа и ще може да бъде наблюдаван на живо, като по-късно ще бъде пуснат линк.

Да пожелаем успеех на момчетата и на треньора им Nikolay Nikolov! И въпреки шушуканията за напрежение в клуба ни и като доказателство, че сме единни в целите си, на пейката до тях ще бъде и Ruslan Rusev. Всички заедно обединени в името на това да върнем любимия клуб в баскетболния елит на България, казват от клуба.

Сподели: