19-години-девойки-баскетбол

СКБ „Дунав – Русе – 2016“ шести в ежегодното точково оценяване на дейността на баскетболните клубове за сезон 22/23 година в конкуренция с 90 клуба

Излезе ежегодното точково оценяване на дейността на баскетболните клубове за сезон 22/23 година. Това е критерий, базиран на много показатели и характеризира изключително точно дейността на всеки клуб. В оценяването са включени не само представянето на отборите, но и брой участващи отбори в държавните първенства за всички възрасти, брой картотекирани състезатели, млади, високоръстови баскетболисти, национални състезатели от дадения клуб. Също така съществена част заема и организирането и приемането на финали.

За СКБ „Дунав – Русе – 2016“ е огромна гордост, че в конкуренцията на близо 90 клуба зае престижната шеста позиция в това оценяване.

Всичко това е плод на добрата клубна политика, упорития труд на треньори и изградения имидж на клуба през последните години, който ни помага в привличането, задържането и правилното развитие на децата, споделят от русенския клуб.

Сподели: