СК Триатлон „ДАЛЯН“

ул. „Илинден“ №11
открит басейн в ж.к. „Дружба“ 3
Телефон 0885 663 705, 0889 88 51 38
Телефон 0898 711 117
E-mail triathlon.dlayan@abv.bg

🎯ДОБРОТО ПЛАНИРАНЕ ГАРАНТИРА УСПЕХА!

Ние от Далян вече планираме лятото на 2022г, ако и Вие сте започнали да управлявате успеха и да подпомагате този на Вашите деца, ще сме изключително щастливи да се засечем в Лесопарк #Липник в с.# Николово (smiley)Вече за пета поредна година организираме #Целодневна#Лятна#Спортна#Занималня за деца с долна възрастова граница #6години през #2022г.

В линка по- долу може да попълните информация, чрез която да заявите участието на Вашето дете към нашата #занималня за #лято 2022#Спортналятназанималня

https://bit.ly/3JLFKMMЗдравейте,

С огромно вълнение ви информираме, че започваме #ЗАПСИВАНИЯТА за #Лятната Занималня 2021г.

За повече информация и записвания може да погледнете на долупосочения линк: https://bit.ly/2RsIWqY

Лятната спортна занималня на СК триатлон „Далян“ Русе обявява прием в лятна спортна занималня за деца от 7 – 16 г. за лято 2020.

За да са ангажирани, за да им е забавно, за да придобият нови умения и нови приятелства. Занималнята предлага спортни игри, специализирани лекоатлетически упражнения, бягане, колоездене на открито сред природата.

Децата се извозват с автобус до Лесопарк „Липник“, където се провеждат заниманията. Който желае може да продължи с обучение по плуване. Останалите деца, неангажирани с плуване след 17.30 часа могат да бъдат прибирани от родителите.

Телефони за записване: 0885 663 705; 0899446784; 0988393285.


НОВО!!! ПЛУВАНЕ ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА ДО 3 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ!

„Спортен клуб Триатлон-Далян“ организира плуване за бебета и деца от 0-12 месеца в индивидуална вана,както и плуване за деца от 12 месеца до 3 години в групово обучение с родител във водата.


далян лятна школа 2

За единадесети пореден път започва новата тренировъчна година на „Спортен клуб Триатлон – Далян“ град Русе. Тя се провежда на басейна на Спортно училище „Майор Атанас Узунов“. Спортовете, по които ще се провеждат тренировки, са: ПЛУВАНЕ, ЛЕКА АТЛЕТИКА и ТРИАТЛОН /плуване, колоездене и бягане/.

В спортният клуб, с управител и старши треньор г-жа Меглена Ангелова, работят треньори с опит, притежаващи международни сертификати за съдии и треньори. От тази година има възможност заниманията да стават в широк възрастов диапазон. За тренировките могат да се запишат както деца, навършили 3 години, така и възрастни ентусиасти.

Тренировъчните занимания ще продължат да се провеждат по съществуващия и утвърден до сега график, съобщиха организаторите.


ПЛУВЕН КЛУБ ДAЛЯН – гр. Русе ОРГАНИЗИРА ОБУЧЕНИЕ ЗА ДЕЦА И ЗАНИМАНИЯ С ВЪЗРАСТНИ

КОГА: Записването е всеки работен ден от 17.00 до 19.00 часа

КЪДЕ: басейн хотел „Бистра и Галина“

ЗАНИМАНИЯТА: по плуване, лека атлетика и колоездене ще се провеждат в реновираният плувен басейн на Спортното училище, както се използва и територията около него

ТРЕНЬОРСКИ СЪСТАВ: ИНСТРУКТУРИТЕ и ТРЕНЬОРИТЕ са професионалисти с опит за работа с подрастващи и възрастни от България и чужбина.

ТЕЛЕФОНИ за справки: 0885 66 37 05 и 0885 38 09 83

Това предложение е нова възможност за русенци да спортуват и разтоварват натрупаният стрес.

СК “Триатлон“ Русе вече девета година е домакин на Държавното първенство по триатлон, провеждащо се на плувната база в с. Николово. Клубът редовно участва, както във вътрешни и международни състезания. Наградите, които печелят състезателите му са плод на техният и на техните треньори труд.

Сподели: