СК Триатлон „ДАЛЯН“

🎯ДОБРОТО ПЛАНИРАНЕ ГАРАНТИРА УСПЕХА!

[email protected]

Офис: „Константин Иричек“ № 1

Зимен басейн: „Професор Баларев“ №1 /Спортното училище/

Летен басейн: к-с „Дунав“

тел. 089 944 6724 (Коко)

„Лятна спортна занималня Далян“ търси да назначи учител и помощник учител /може и студент/ със специалност „Начална педагогика“ за летния период от 01.06. – 06.09.2024 г.

За контакт: 0885 663 705

👉На вниманието на всички деца и родители! Търсите ли лятно приключение, което съчетава природа, забавление и учене?

Трети международен турнир по триатлон за Купа Русе се проведе на езерото Липник, 29 – 30 юли 2023 г. –Лятната спортна занималня на СК триатлон „Далян“ Русе обявява прием в лятна спортна занималня за деца от 7 – 16 г. за лято 2020.

За да са ангажирани, за да им е забавно, за да придобият нови умения и нови приятелства. Занималнята предлага спортни игри, специализирани лекоатлетически упражнения, бягане, колоездене на открито сред природата.

Децата се извозват с автобус до Лесопарк „Липник“, където се провеждат заниманията. Който желае може да продължи с обучение по плуване. Останалите деца, неангажирани с плуване след 17.30 часа могат да бъдат прибирани от родителите.

Телефони за записване: 0885 663 705; 0899446784; 0988393285.


НОВО!!! ПЛУВАНЕ ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА ДО 3 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ!

„Спортен клуб Триатлон-Далян“ организира плуване за бебета и деца от 0-12 месеца в индивидуална вана,както и плуване за деца от 12 месеца до 3 години в групово обучение с родител във водата.


далян лятна школа 2

За единадесети пореден път започва новата тренировъчна година на „Спортен клуб Триатлон – Далян“ град Русе. Тя се провежда на басейна на Спортно училище „Майор Атанас Узунов“. Спортовете, по които ще се провеждат тренировки, са: ПЛУВАНЕ, ЛЕКА АТЛЕТИКА и ТРИАТЛОН /плуване, колоездене и бягане/.

В спортният клуб, с управител и старши треньор г-жа Меглена Ангелова, работят треньори с опит, притежаващи международни сертификати за съдии и треньори. От тази година има възможност заниманията да стават в широк възрастов диапазон. За тренировките могат да се запишат както деца, навършили 3 години, така и възрастни ентусиасти.

Тренировъчните занимания ще продължат да се провеждат по съществуващия и утвърден до сега график, съобщиха организаторите.


ПЛУВЕН КЛУБ ДAЛЯН – гр. Русе ОРГАНИЗИРА ОБУЧЕНИЕ ЗА ДЕЦА И ЗАНИМАНИЯ С ВЪЗРАСТНИ

КОГА: Записването е всеки работен ден от 17.00 до 19.00 часа

КЪДЕ: басейн хотел „Бистра и Галина“

ЗАНИМАНИЯТА: по плуване, лека атлетика и колоездене ще се провеждат в реновираният плувен басейн на Спортното училище, както се използва и територията около него

ТРЕНЬОРСКИ СЪСТАВ: ИНСТРУКТУРИТЕ и ТРЕНЬОРИТЕ са професионалисти с опит за работа с подрастващи и възрастни от България и чужбина.

ТЕЛЕФОНИ за справки: 0885 66 37 05 и 0885 38 09 83

Това предложение е нова възможност за русенци да спортуват и разтоварват натрупаният стрес.

СК “Триатлон“ Русе вече девета година е домакин на Държавното първенство по триатлон, провеждащо се на плувната база в с. Николово. Клубът редовно участва, както във вътрешни и международни състезания. Наградите, които печелят състезателите му са плод на техният и на техните треньори труд.

Сподели: