"Сляпа среща с книга" ще се състои пред Съдебната палата

„Сляпа среща с книга“ ще се състои пред Съдебната палата

Време за прочитане: < 1 мин.
"Сляпа среща с книга" ще се състои пред Съдебната палата

Заедно с хубавото съботно и неделно време Интеракт клуб – Русе представя “Сляпа среща с книга” пред Съдебната палата на 1️⃣0️⃣ и 1️⃣1️⃣ април от 12:00 до 15:00 часа. Проектът се състои в непозната “сляпа” размяна на книги. Всеки от вас може да донесе своя книга по избор /такава, която е препрочел безброй пъти; такава, която го е накарала да се усмихне☺️ от сърце❤️ или просто книжка, която иска да сподели с останалите/

📖Ще се радваме, ако книжката пристигне при нас опакована и надписана на етикетче с няколко думи/цитат или как е накарала книгата да се почувства сегашният ѝ собственик.

💬Съответно всичко това може да се случи и при нас, но ще е доста по-времеемко и трудно. За да запазим жива размяната, ще се радваме всеки, който иска да вземе книжка и да запълни празните местенца в своята библиотека и да се пренесе в едно магическо пътуване из страниците на новия си подарък, да донесе и една от себе си, за да може да зарадва другиго.

Очакваме ви с книжка📖 под мишница и доброто ви настроение, за да можем с всеки вещ любител на книгите да обсъдим кои са любимите ни автори и да се впуснем в задълбочени обсъждания на любими книги.

Сподели:

Още новини от деня