Смарт осветление в апартамента

В днешната дигитална ера голяма част от нашия свят може да се контролира с натискането на един бутон. Независимо дали поръчвате храна от любимия си ресторант или взимате такси при поискване, всички желания на човека се задоволяват почти мигновено с едно бързо щракване. Така че такова удобство вече е достъпно и у дома?

Интелигентното осветление е лесно за инсталиране и е изключително удобно, което позволява на потребителите да контролират лампите практически отвсякъде. Ако някога сте оставяли някоя лампа да свети цял ден, защото сте бързали за работа, то  вероятно имате нужда от интелигентно осветление. Ето и плюсове при смарт осветление в апартамента:

Никога няма да имате забравена включена лампа в дома си

Чрез инсталирането на интелигентни електрически крушки хората могат да включват и изключват осветлението в жилището си от почти всяко място с помощта на своя смартфон. Потребителите реално виждат дали осветителните тела в дома им са включени или изключени и могат да ги променят дистанционно с просто докосване на своя смартфон.

Води до икономии на ток

Интелигентното осветление не само е удобно за, но също така може да осигури спестявания в сметките за ток. Внедряването на смарт осветление в общите части позволява да се държат разходите за електричество под контрол.

Лесна инсталация

Интелигентните крушки са супер лесни за инсталиране и работят подобно на обикновените. След като такава крушка се завинти в гнездото, тя трябва да бъде сдвоена към интелигентния хъб. Така се реализира вече дистанционното управление на свързани интелигентни домашни устройства, което позволява на потребителите да управляват осветлението директно от приложение.

Персонализирано осветление

Смарт осветлението позволява на потребителите да избират цветовата температура и яркостта, за да създават своя  идеална среда. Интелигентното осветление също може да се програмира да се включва и изключва в определени часове.

Например, светлините могат да бъдат планирани да се включват при залез, когато вече няма естествена светлина, или сутрин след събуждане.

Защита за дома при дълго отсъствие

Дистанционното управление на интелигентното домашно осветление дава на потребителите по-голямо чувство за защита, дори когато не са в жилището и са например на почивка. Собственикът на апартамент може да настрои лампите да се включват, така че да изглежда, че в дома има хора.

Всяко смарт осветление осигурява множество предимства за обитателите на апартаменти. То е екологично, рентабилно и лесно за инсталиране.

Сподели: