СНЦ „Дунавско сияние“ и СНЦ „Смело сърце“ отлагат провеждането на фотоизложбата „Докосни мечтите ми“

СНЦ „Дунавско сияние“ и СНЦ „Смело сърце“ отлагат провеждането на фотоизложбата „Докосни мечтите ми“

Време за прочитане: < 1 мин.

Във връзка със спазване на временните противоепидемични мерки, въведени със заповед от министъра на здравеопазването Костадин Ангелов, СНЦ „Дунавско сияние“ и СНЦ „Смело сърце“ отлагат провеждането на фотоизложбата „Докосни мечтите ми“, която трябваше да се състои от 29.11 до 03.12.2020 във фоайето на Доходното здание. Изложбата, която е част от Проекта „Различните деца на България“, иницииран от столичния фотограф Анна Йончева ще се проведе онлайн в навечерието на Рождествените празници, а на живо – през пролетта на 2021 г.

Добрата новина за русенските деца, участници във фотоизложбата е, че са поканени лично от Анна Йончева, да се включат в организираната от нея виртуална изложба на 5 януари 2021 г., където те ще могат едновременно да разлеждат фотосите и да разговарят помежду си.

Като компенсация, за отложената изложба, ще представим две талантливи русенски деца. Това са Баян и Макси – нашите шампиони по плуване, които печелят медал след медал, благодарение на добротворчеството на Фондация „Александър Русев“.

Сподели:

Още новини от деня