София Тех Парк организира национално турне за представяне на своята инкубационна програма South East European Innovators Program

София Тех Парк организира национално турне за представяне на своята инкубационна програма South East European Innovators Program

София Тех Парк организира национално турне за представяне на своята инкубационна програма South East European Innovators Program (SEEIP) в 13 града в цялата страна от 8 до 20 април. Събитието в Русе е на 10 април.

Целта на тура е да запознае стартиращите и предприемачески екосистеми по места с предимствата и възможностите, които предлага програмата за развитие на техните компании, проекти или бизнес идеи.

По време на всяко представяне участниците ще имат възможност да се срещнат с екипа от експерти на инкубационната програма, да научат повече за процеса на кандидатстване и да задават въпроси. Представянето ще бъде последвано от информационни сесии, където участниците ще могат да чуят истории за успех от настоящи и завършили участници в програмата.

Инкубационната програма на София Тех Парк е инициатива, насочена към подпомагане на стартиращи компании и предприемачи в ранните етапи от тяхното развитие. Програмата предлага набор от ресурси и услуги, които имат за цел да помогнат на участниците да ускорят растежа си, да достигнат до пазара и в крайна сметка да успеят. Някои ключови аспекти на програмата включват менторство и наставничество, финансова помощ, достъп до инфраструктура, съоръжения и оборудване, обучения, развитие на умения и подкрепа за инвестиции.

Националното турне се организира от София Тех Парк в партньорство с Джуниър Ачийвмънт България и с подкрепата на Enterprise Europe Network – EEN и общините в градовете домакини.

Желаещите да се включат в събитията могат да направят своята безплатна регистрация за всеки отделен град в линка: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScmdspHhLOrXtmfjW…/viewform

Сподели: