Спасено от коронавирус семейство направи дарение на УМБАЛ „Канев“ – Русе

Думите на благодарност, които изпращат пациентите са винаги ценни за медицинските екипи в Голямата болница, особено в тези изключително трудни времена.

Семейство Генка и Страшимир Петкови споделиха: „От 16.11. до 27.11.2020г лежахме със съпруга ми, и двамата с двустранна бронхопневмония, в КОВИД отделение към Съдова хирургия. Не намираме думи, с които да изразим благодарността, преклонението и уважението си към професионализма, вещото и адекватно лечение към нас, вниманието и отзивчивостта на целия екип, под ръководството на д-р Георгиев. Неуморни, перфектно организирани, взаимно-допълващи се, можещи и всеотдайни, са всички, отдадени на професията си, която явно им е призвание. Грижата и вниманието към болния, видяхме и усетихме, че е на висота. Още веднъж с огромна благодарност, от все сърце, им пожелаваме да са живи, здрави и все така борбени в хуманната професия!“

УМБАЛ „Канев“ – Русе изразява благодарност и признателност към семейство Петкови, които след изписването си са дарили стойки за системи, които са в помощ на медицинските екипи, за да се грижат за пациентите.

Сподели: