ОЗК "Арена Русе" представя "За сватбите" на Камен Донев на 16 май

Спектакълът на Камен Донев „За сватбите!“ се отлага за 15 май 2021 година

Поради настоящата сложна епидемична обстановка в страната, спектакълът на Камен Донев “ЗА СВАТБИТЕ!”, който беше програмиран за 16 май тази година в ОЗК АРЕНА РУСЕ и пренасочен за 14 ноември, СЕ ОТЛАГА за 15 май 2021 г.

Закупените билети ще важат без презаверка за новата дата. Желаещите да върнат билети за отмененото представление могат да го направят в срок до 23 декември 2020 г. по следните начини:
1. Сумите за билети, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

2. Билети, закупени от Стефани Реклама Русе, се връщат на адрес: София, ул. „6-ти септември“ 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с имената на титуляра на сметката и телефон за връзка.

3. За билети, закупени от сайта на Ивентим БГ: – с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. „6-ти септември“ 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по банковата карта, с която са закупени. – с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg – с наложен платеж или по банков път – билетите се връщат по пощата на адрес: София, ул. „6-ти септември“ 58 заедно с банкова информация – IBAN, по който да бъде възстановена сумата, заедно с имената на титуляра на сметката и телефон за връзка.

Сподели: