Спелео клуб „Академик“ – Русе и Студентски съвет обявиха конкурс „Магията на пещерите“

Спелео клуб „Академик“ – Русе към СТПД „Академик“ и Студентски съвет към РУ „А. Кънчев“ Ви канят да се включите в конкурс на тема „Магията на пещерите“.

Категории:
– Компютърна рисунка – възрастова група ученици 1 – 7 клас;
– Видеоклип – възрастова група ученици 8 – 12 клас;
– Технично преминаване на въжени препятствия – възрастова група студенти.

Компютърните рисунките и видеоклиповете да са авторски и в творчески стил с посланието, което искате да предадете на темата „Магията на пещерите“.

Не е необходимо да сте професионалисти, техниките за изпълнение са свободни. Компютърната рисунка и видеоклипът Ви трябва да накара хората да се замислят – особено тези, които приемат нашата планета, комфорта и ресурсите, които ни осигурява, за даденост. Това е моментът да освободите творчеството си. Големината на компютърната рисунка да е до 25Мв, а продължителността на видеоклипа до 120 секунди, език – български. Вие решавате дали да има диалог, глас зад кадър или нещо друго. Ако има текст на език, различен от български, добавете субтитри.

Права: Материалите, участвали в конкурса, остават собственост на СК „Академик“ – Русе и той има право да ги използва.

Началото на конкурса е 1.10.18г. като ще имате възможност да изпращате вашите материали до 18.10.18г. включително. На 24.10.18г. във фейсбук страницата на клуба www.facebook.com/sc.academic.ruse ще бъдат обявени печелившите творби, както и времето и мястото за връчване на наградите. Класирането на конкурсните творби ще се определи от тричленно жури. Рисунки и видиа, които не отговарят на изискванията на конкурса и на добрите нрави, няма да бъдат допускани. Творбите изпращайте на електронен адрес sc-akademik-rs@abv.bg.

Сподели:

Още новини от деня