Специалният ден на Емилия Димитрова - 5 години, след като получи предложение за брак в залата

Специалният ден на Емилия Димитрова – 5 години, след като получи предложение за брак в залата

Време за прочитане: 2 мин.

– Емилия, 19 юни явно е много специален ден за теб…

– Да, на този ден преди 5 години моят съпруг ми предложи брак. Беше отново в залата. За съжаление, след неуспех и разочароващ мач – тогава загубихме от Пуерто Рико. Но супер неочаквано той ме изненада и ме зарадва. И сме изключително щастливи заедно. пожелавам си само здраве за нас с детенцето ни.

– Имаше много сладък 19 юни 2021 г., стартирал с бонбони за годишнината от предложението за брак и завършила със страхотните емоции след победата в полуфинала от Златната лига срещу Чехия. Как ти би разказа този свой ден?

– Хората са казали „полят изпит, взет изпит“. (Смее се.) Затова се подсладихме на сутрешната тренировка и пожънахме успех. Преди това Петя Баракова имаше рожден ден и общо взето всеки ден имаме повод за празнуване. Надявам се и на 20 юни да се окаже, че някой има празник. Ако не, просто ще отида да купя едни бонбони, за да продължи да ни върви така.

За мен 19 юни наистина е специален ден, но няма място за празнуване, защото ни чака много важен мач и трябва да си починем. Ще празнуваме, дай боже, след победата във финала.

– Как би описала емоциите по време на мача с Чехия – пълна до разрешения капацитет зала, екзалтирани хора, които ви вдъхваха сили да се биете за всяка точка…

– Такова чувство не бях изпитвала от много отдавна. Първо – отдавна не бяхме играли пред пълна зала, камо ли в България и пред наша публика. Имаше сълзи от радост, пълни сърца… Не можем да опишем емоцията и благодарността си към управата на Русе и русенци като цяло. Изключително сме щастливи.

– Какво очакваш от финала срещу Хърватия?

– Не мисля, че ще ни бъде лесно, но сме добре подготвени и смятам, че ще спечелим.

– И след това – пак да празнувате и да попеете с публиката в русе, но този път и с купата от Златната лига?

– О, да. Но първо да си свършим работата. А после ще празнуваме, ще се радваме и ще пеем. Силно се надявам, че това лято ни чакат само хубави неща.

БФВолейбол благодари на своите партньори: Ефбет, ЛИДЛ, Спорт Депот, Ереа, Първа инвестиционна банка, Виваком, Министерство на туризма, Спортен Тотализатор, Министерство на младежта и спорта, Деворекс, Община Русе.

Сподели:

Още новини от деня