Специализиран кабинет Д-р Диана Дянкова

Д-р Диана Дянкова

Русе, ул. Мостова №18
Телефон 0888 33 22 93
Интернет страница

Уважаеми пациенти!
Пред Вас е информация за един от кожните кабинети в гр. Русе. Защо да изберете него?

Вижте сами:

Коя е Д-р Диана Дянкова?

Д-р Диана ДянковаД-р Диана Дянкова е утвърден в публичното пространство специалист по кожни и венерически болести.
• Тя непрекъснато надгражда своите знания чрез участия в български и международни специализирани форуми.
• Усъвършенства уменията си чрез практически курсове.
• Следи и прилага последните новости в дерматологията и естетиката. Консултант е по дерматологични въпроси на вестници и списания.
• Член на Българското дерматологично дружество; на EADV ( Европейска Академия по Дерматология и Венерология); на Българското сдружение по естетична дерматология. Притежава сертификати за правоспособност за всички дейности, извършвани в кабинета ( криотерапия, мезотерапия, Ботокс, Дермални филъри, Пилинг, Дерматохирургия и др.)

Какво се извършва в кабинета?

Като разчита на своите задълбочени теоретични познания и богат практически опит, Д-р Дянкова е в състояние да постави точна диагноза дори и при дълго неразпознати случаи. Като добър професионалист, експерт в своята област, тя прилага адекватно лечение, съобразено и с възможностите на пациента, като се стреми да не го товари прекалено финансово. Мнението си Д-р Дянкова винаги предварително обсъжда с болния, за да е сигурна в неговото съдействие при лечението и постигане на общата цел – излекуване!
В кабинета се извършват прегледи на деца и възрасти с проблеми по кожа, коса, лигавици, нокти.
• Отстраняват се кожни образувания, брадавици и мазоли.
• Лекуват се всички гъбични заболявания, екзема, дерматит, псориазис, проблеми с косата, венерологични страдания.
• Д-р Дянкова работи по програми за лечение на себорея, розацея, акне. В кабинета се работи и козметична дерматология. Извършват се естетични процедури като химичен пилинг, поставяне на кожни пълнители на бръчки (Филъри), Ботокс, Мезотерапия.

Къде се намира кабинетът?

Д-р Диана ДянковаКабинетът на Д-р Дянкова е с изключително добро разположение. Намира се на ул. Мостова №18, в близост до Е.ОН Русе. Едновременно в центъра на града, но все пак не на показ. Д-р Дянкова смята, че това е важно за пациентите, защото не всеки желае да се знаят местата, които посещава. Обстановката в кабинета е съвременна, уютна, а самата Д-р Дянкова придава спокойствие на атмосферата. Работното време е съобразено със свободното време на всички-както свободни, така и работещи, защото е във вечерните часове – т.е. след общоприетото работно време. На разположение още в чакалнята е ценоразпис на предлаганите услуги, с който всеки може да се запознае предварително, като цените са достатъчно разумни. Кабинетът работи и със здравната каса.

Следете редовно сайта на кабинета www.proderma-bg.com. В него Д-р Дянкова публикува информационни статии, обявява тематични срещи и промоции. Проследявайте и страницата на кабинета във Facebook, където се обявяват съобщения и новости.

Защо Ви е нужен кабинетът на Д-р Дянкова?

Д-р Диана ДянковаД-р Дянкова вярва, че в днешния забързан и объркан свят хората имат право на добро отношение и проява на професионална загриженост към тях, без значение дали се касае за заболяване или за естетична процедура. Пациентите трябва настойчиво да търсят специалист, когато имат кожни проблеми. В противен случай рискуват да забавят своето излекуване и така да се изложат на излишен стрес. Д-р Дянкова смята, че за добрия лекар не може да има само кожна болест. Има болен човек и всеки е толкова различен!
Затова Д-р Дянкова се стреми да лекува своите пациенти конкретно, точно, бързо, евтино, честно и полезно за тях.

Възползвайте се и Вие!

За повече информация

0888 33 22 93
www.proderma-bg.com
https://www.facebook.com/prodermabg

Д-р Диана Дянкова

Сподели: