Спортният клуб по джудо „Кано – Русе“ отличи най - добрите си състезатели за 2021 година

Спортният клуб по джудо „Кано – Русе“ отличи най – добрите си състезатели за 2021 година

Спортният клуб по джудо „Кано – Русе“ отличи най – добрите си състезатели за 2021 година. Това стана по време на официална церемония тази вечер в тренировъчната база на клуба в зданието на ПГДВА „Й. Вондрак“ в центъра на Русе. Пред погледите на десетки начинаещи в японското бойно изкуство деца и младежи от Русе, на множество носители на степени от различните възрастови групи възпитаници на клуба, на множество бронзови, сребърни и златни медалисти от регионални, държавни и други шампионати, старши треньорът сенсей Пламен Георгиев представи постиженията през отминаващите месеци. Той отправи заслужени похвали за усърдието и старанието на отличените с плакети млади таланти в джудото, като в същото време даде напътствия за по – доброто им представяне в бъдеще. Не липсваха и добронамерени бележки към някои от младите джудисти, които бяха призовани да бъдат редовни на тренировките, да спазват дисциплината и да се учат от по – опитните и можещи състезатели.

А ето и носителите на годишните награди:

№1 Виктория Иванова

№2 Симона Дончева

№3 Ира Господинова

№3 Христина Тодорова

№3 Мирослав Нейков

№3 Кристиян Петров

№3 Патрик Петров

№3 Божидар Бижев

№4 Румен Руменов

№5 Кристина Николаева

№5 Марина Петрова

№5 Рая Георгиева

№5 Тереза Робева

№5  Цветомир Георгиев

№5 Симеон Иванов

№5 Дилян Василев

№5 Николай Николов

Не бяха забравени и всички спомоществователи, оказали съдействие на клуба от самото му създаване, при намирането на подходящо помещение, за осигуряване на подходящи условия за отлично протичане на тренировъчния процес. Всеки един от тях заслужи благодарности от г-н Георгиев и бе отличен с грамота и сувенири с логото на „Кано – Русе“. Специалната награда за отдаденост заслужи сенсей Евгени Любенов. Старши треньорът сенсей Пламен Георгиев за пореден път получи признанието на всички, след като бе удостоен със специална грамота и плакет.

В обръщението си към присъстващите Пламен Георгиев подчерта, че всички принадлежат към едно голямо семейство, в което се оказва помощ на изпадналия в нужда, с ободрителни думи се повдига духа на трениращите и се постига единодействие за постигане на целите. Той бе уверен от родители и спомоществователи, че подкрепата ще продължи и занапред, защото пътят, по който вървят е един независимо от трудностите.

В „Кано – Русе“ тренират 50 деца в три възрастови групи – най-малките са 4-годишни, а най-големите – почти пълнолетни. В клуба се развива мъжко и женско джудо. Има и деца със специални образователни потребности, а работата с тях носи голямо удовлетворение на сенсей Георгиев.

Сподели: