Стартираха дейностите по подготовката за цялостното асфалтиране на обособените паркинги, пешеходни и автомобилни подходи към бл. „84“

Стартираха дейностите по подготовката за цялостното асфалтиране на обособените паркинги, пешеходни и автомобилни подходи към бл. „84“ в кв. Здравец. Това става ясно от отчета на кмета на Община Русе Пенчо Милков за отминаващата седмица по отношение работата на ресор „Комунални дейности“.

Извършени бяха ремонти на отделни разрушения на пътните настилки по ул. „Българска Морава“ и ул. „Черноризец Храбър“. Отстранено бе опасно пропадане по ул. „24 май“.

Извършени бяха ремонти чрез студено изкърпване със специализирана машина тип „пачматик“ на компрометирани участъци по общински път с. Просена – с. Долно Абланово и с. Долно Абланово – с. Хотанца, както и по уличната мрежа на с.Долно Абланово.

Извършено бе запечатване с битумна фугираща паста на изкърпените с горещ асфалт участъци по уличните платна в кв. „Мидия-Енос“.-

Положена бе хоризонталната пътна маркировка по ул. „Лозен планина“; по кръстовищата: на ул. „Студентска“, пред детски градини на ул. „Киев“ и ул. „Измаил“.

На 7 септември бе въведена временна организация за безопасност на движението (ВОБД) на ул. „Солун“ – в участъка от кръстовището с ул. „Струга“ до кръстовището с ул. „Тетово“ и на ул. „Екзарх Йосиф“ – в участъка от кръстовището с ул. „Македония“ до кръстовището с ул. „Алея Освобождение“, във връзка с Водния цикъл.

Сподели: