Стефан Тафров е водач на листата на коалиция "Демократична България - Обединение" в 19-и МИР - Русе на предстоящите парламентарни избори

Стефан Тафров: Имам огромната чест и отговорност да водя листата на Демократична България за изборите в 19 МИР – Русе

Имам огромната чест и отговорност да водя листата на Демократична България за изборите в 19 МИР – Русе. След сериозния си успех на предишните избори, когато бе избран с голям брой преференции, по лични причини уважаваният и обичан Митко Кунчев реши да не се кандидатира отново, сподели днес Стефан Тафров, водач на листата на коалиция Демократична България – Обединение в Русе.

Приех решението да се кандидатирам в 19 МИР, взето от Националния съвет на Да, България, подкрепено от партньорите ни от ДСБ и Зелено движение с убеждението, че именно Демократична България е политическата сила, която предлага политиките, които ще позволят разцвета на Русе и цялата област в условията на възстановяване върховенството на правото, на ускорена модернизация чрез електронно управление с акцент върху образованието, здравеопазването, социалното дело и културата, отбеляза г-н Тафров.

Подкрепата за малките и средните бизнеси и развитието на инфраструктурата на региона са в центъра на нашата програма. Демократична България ще държи на основните теми, посочени като приоритети и при предишните избори – част от такса Дунав мост да остава в Русе, децентрализацията, чистотата на въздуха, Русенска софтуерна долина, каза той.

Убеден съм, че като част от един динамичен еврорегион, който от другата страна на Дунава обхваща градове като и Гюргево и Букурещ, Русе тепърва предстои да се възползва по най-добрия начин от от това свое географско предимство, но за да стане това трябва да помогне и държавата, подчерта в заключение Стефан Тафров.

Сподели: