България спечели Златната европейска лига по волейбол в Русе

Стоичков участва онлайн в награждаването на „лъвиците“

Христо Стоичков се превръща във фен №1 на женския национален отбор на България. Най-добрият ни футболист участва онлайн от Маями в награждаването на момичетата на Иван Петков като шампионки в Европейската златна лига.

Стоичков изгледа и последвалото хоро под ритмите на великата българска песен „Бяла роза“. След това Камата говори с президента на федерацията Любо Ганев, капитана Елица Василева и най-добрия играч на финалната четворка в Русе – либерото Жана Тодорова. Оказа се, че Кавалерът на „Златната топка“ е играл заедно с бащата на Тодорова, когато е прохождал във футбола с екипа на Марица.

Момичетата на Петков изпратиха стотици целувки към Стоичков, който пък обеща да ги подкрепя непрекъснато. Веднага след това той написа в официалния профил на своя бранд H8S: „Обичам ви, златни лъвици! Напълнихте ми душата! Няма по-голяма гордост от това да чуеш „Мила родино“! Благодарение на вас отново ми се случи! Поклон и напред към Европейското в Пловдив! Казал съм ви – в моя роден град България никога не губи!“

Сподели: