Стотици деца и техните родители се забавляваха тези сутрин на първото от поредицата събития на ARTWORLD FESTIVAL

Стотици деца и техните родители се забавляваха тези сутрин на първото от поредицата събития на ARTWORLD FESTIVAL

Стотици деца и техните родители се забавляваха тези сутрин на първото от поредицата събития на ARTWORLD FESTIVAL. То бе посветено на най – малките, като „Веселяците“ се погрижиха да пресъздадат на сцената, а и на терена пред нея по неповторим начин костюмите и поведението на част от героите от книгата „Алиса в страната на чудесата“. Известни музикални мелодии и хитове послужиха за фон на разнообразните игри, които не затрудниха с предизвикателствата си, а развеселиха участниците. Градусът на настроението бе постоянно повдиган от главния антагонист – Кралицата на сърцата. За да няма недоволни, при изпълнението на различните задачи или отгатването на загадки бяха подбирани повече момченца и момиченца, като бе удовлетворено тяхното желание за изява. Триизмерно заснемане на видеоклип с всяко дете с родител или негов близък приятел допринесе за запазването на хубавите спомени, а впоследствие ще мотивира още повече други русенчета и гости на града да дойдат по време на следващото издание.

Организаторите се бяха постарали да не липсва нищо, а две своеобразни бара на открито до сцената се грижеха постоянно за потребностите на жадните и гладните, изразходили енергията си в танци, песни и щуреене.

За финал имаше друга изненада – разноцветни фойерверки, които впечатлиха много децата и ги накараха да събират дълго време пъстрите ленти, попаднали навсякъде.

Довечера предстои тийнпарти, а не са забравени и възрастните, но от 20 часа.

Билети за 4 и 8 Март онлайн на www.artworld-festival.com и всеки ден на касата на Арена Русе от 11:00 до 19:00!

Сподели: