Стотици русенци и гости на града подкрепиха благотворителната кауза на младежите от Интетракт клуб Русе

Стотици русенци и гости на града подкрепиха благотворителната кауза на младежите от Интетракт клуб Русе

Стотици русенци и гости на града подкрепиха благотворителната кауза на младежите от Интетракт клуб Русе. Голяма част от тях присъстваха на концерта, който те организираха под надслов “Семейството-уют и топлина”. Благодарение на всички гости, успяхме да съберем много играчки, дрехи и книги, с които по Коледа ще зарадваме децата в нужда.

Сърдечно благодарим на всички участници в програмата, сред които децата от ДГ “Радост”, танцьорите от ФТТ “Найден Киров” с главен художествен ръководител Богдан Донев, дамската формация на хор “Дунавски вълни”, Ирина Атанасова с нейното изпълнение на пиано, балет “Импулс”, танцов състав “The Center”, Тамбурашки оркестър с диригент Наталия Костадинова, трио “Идепея”, Александра Даскалова с нейния ангелски глас и невероятните китаристи от “Hammer Dance”, а по време на целия концерт, театрална група от интерактори въвлякоха публиката в историята на едно типично българско семейство.Призивът на младежите от Интеракт клуб към публиката бе да си припомним колко важно е семейството, а именно топлината и любовта, които то дава абсолютно безвъзмездно!

Събитието даде началото и на ежегодната благотворителна коледна кампания “Купи и Дари”. Тя ще се проведе на 20 и 21 декември в големите вериги магазини на “Кауфланд”, “Метро” и “СБА”. В продължение на два дни ще събираме хранителни стоки от първа необходимост. Всеки желаещ да помогне може да закупи пакетирани, консервирани или хранителни стоки с дълготраен срок на годност и след това да ги остави след касите в магазините. Заедно със събраните дрешки, книги, играчки и продуктите от “Купи и Дари” ще бъдат дарени на нуждаещите се семействата преди Коледните празници.

Благодарим и на всички, които ни подкрепят и са съпричаст и към всяка наша идея! Такива събития доказват, че заедно можем да направим промяната и че дори и малкото, може да бъде нещо голямо за друг.

И не забравяйте, че любовта е истинският лост към всичко велико.

Благотворителните кампании преминат и с любезната подкрепа на Ротари клуб и Ротаракт РУСЕ!  

Сподели:

Още новини от деня