Супермаркети СВА с нова концепция и визия под бранда Бурлекс

Супермаркети СВА с нова концепция и визия под бранда Бурлекс

Познатите на хиляди клиенти супермаркети СВА преминават изцяло под бранда Бурлекс, поставяйки си два слогана, в името на които да работят:Любимият ми СУПЕРмаркет“ и „СУПЕР е да сме до теб“

Стремежът на компанията е да бъде първият избор на потребителите, търсещи супермаркети на удобни локации, с голям продуктов асортимент и изгодни ценови предложения и кампании. Бурлекс във всеки момент и при всяка необходимост може да предложи всички продукти и услуги, от които клиента се нуждае в своето ежедневие.

Компанията внимателно подбира сред много чужди и български производители, за да достави на своите клиенти качествена българска стока и конкурентни продукти на световно известни марки.

Веригата прави стъпка напред към едно ново зелено начало, носещо в себе си иновации не само във визията, а преход към по-модерно, по-достъпно и комфортно обслужване в обновените търговски зали. Компанията залага на функционален, свеж интериор, целящ да допринесе удобство, уют и практичност на клиентите при ежедневното им пазаруване.

Промяната вече е факт в София, Дряново и Велико Търново, поетапно промените се въвеждат и във Варна и областта. Магазините в Аксаково, Младост и Чайка вече са с нова визия и интериор.

До есента на 2024 година всички обекти в страната ще бъдат с ново лице и концепция.

Бурлекс ще продължава да развива и социално-отговорната политика, позната на клиентите на СВА като подкрепя събития, даващи изява на деца и младежи. Веригата ще продължи да бъде партньор и да съдейства при организирането на ежегодните кампании на БЧК. Грижата към бездомните животни също е приоритет в организирането на социалната политика.

Разбира се, ще се работи и в посока да се предоставят на клиентите още атрактивни кампании, услуги и придобивки.

Всички притежатели на Клубни карти ще продължат да ги ползват и да трупат отстъпки при пазаруване в търговските обекти Бурлекс, а на новите клиенти, ще бъде дадена възможност също да се включат в програмата.

Паралелно с ребрандирането и модернизирането, веригата продължава да открива нови обекти все по-близо до своите клиенти, които ще се превърнат в любимо място за потребителите, ценящи качествените стоки и обслужване.

Сподели: