СУПНЕ - Русе връчи немски езикови дипломи на над 40 свои възпитаници

СУПНЕ – Русе връчи немски езикови дипломи на над 40 свои възпитаници

Време за прочитане: < 1 мин.

Директорът на дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост“ към Областна администрация Русе г-жа Иваничка Банчева беше сред официалните гости на провелата се днес церемония в зала „Европа“ на Доходното здание по връчване на Немска езикова диплома, ниво C1.

Връчвайки поздравителния адрес от името на областния управител г-н Галин Григоров, тя благодари на ръководството на училището и на преподавателите за стремежа, който са дали на своите ученици и по този начин са ги научили на любов към езика.

„Пътят със сигурност не е бил лесен! Това са 12 години упорит труд! Този път нямаше как да бъде извървян без подкрепата на Вашите учители!

На добър час! Сигурна съм, че ще успеете в живота!“ допълни още директорът на дирекцията по административен контрол, регионално развитие и държавна собственост.

Присъстващите бяха изненадани и от богата музикална програма, включваща народни танци, рап пеене, както и изпълнението на суинг парчета.

На събитието присъства и заместник-кметът по европейско развитие на Община Русе д-р Страхил Карапчански, който приветства учениците и връчи на директора на училището г-жа Искра Иванова поздравителен адрес от името на кмета г-н Пламен Стоилов.

Сподели:

Още новини от деня